kolmapäev, 31. oktoober 2012

Räimerullid üleküpsetatud kastmega

2 portsjoni
Räimerullid:
150 g räimefileed
10 g kanget sinepit
2 muna
150 ml rõõska koort 35%
12 g võid
sool, suhkur
3 g tilli
serveerimiseks kartulit

Valmistamine:
1. Keeta munad kõvaks.
2. Kastme jaoks hakkida munad ja vahustada kergelt koor.
3. Hakkida till.
4. Segada kokku munad, koor ja maitsestada sinepi, soola, suhkru ja tilliga.
5. Räimerullida panna võitatud vormi ja valada üle kastmega.
6. Küpsetada räimi eelsoojendatud ahjus 200°C juures 10-15 minutit.
7. Serveeri kuumalt keedetud või praetud kartulitega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP