teisipäev, 29. mai 2012

Täidetud munad rukola-kirsstomati salatipadjal

Arturi ja Sassi roog
1 portsjon
Täidetud muna:
2 muna
15 g majoneesi
15 g sidrunit
1 vürtsikilufilee
2 g värsket tilli
2 g värsket murulauku

Salatipadi:
15 g rukolat
30 g kirsstomatit
15 g sidrunit
10 g extra virgin oliiviõli
sool, must pipar

Täidetud munad:
1. Keeda mune 8–9 minutit, ehmata külma veega ja koori.
2. Lõika munad pikkupidi pooleks ja võta munakollased välja.
3. Haki maitsetaimed ning kilufileed.
4. Suru munakollased kahvliga puruks ning lisa peeneks hakitud kilufileed, maitsetaimed, majonees ja värskelt pressitud sidrunimahl..
5. Sega kõik läbi ning täida pritskoti abil munavalged seguga.
6. Puista üle värske murulauguga.

Salatipadi:
1. Pese rukola ja kirsstomatid.
2. Poolita kirsstomatid.
3. Valmista vinegrett oliiviõlist sidrunist pressitud mahlast, soolast ja piprast.
4. Sega kõik omavahel ettevaatlikud kokku.

Serveeri täidetud munad salatipadjal.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP