esmaspäev, 21. märts 2011

Kuum kihiline võileib friikartulitega

Võileiva autor: Artur.
1 portsjon
Võileib:
1,5 röstsaia viilu
90 g kanafileed
43 g tomatit
1 muna
60 g majoneesi (soovitatavalt isetehtud, retsepti leiab siit)
20 g frillist (poti jääsalat)
sool, pipar

Friikartulid:
145 g kooritud kartuleid
toiduõli
sool

Valmistamine:
1. Pese ja lõika tomat ratasteks,
2. Keeda muna, koori, lõika ratasteks.
3. Kanafilee prae kuumal pannil õlist kummaltki poolt, maitsesta soola ja pipraga (vajadusel pane järelvalmima ahju 180 kraadi juurde).
4. Praetud kanafilee viiluta.
5. Röstsaial lõika ära koorikud, lõika kolmnurkadeks. Rösti ahjus.
6. Poti jääsalat (frillis) loputa külma vee all, nõruta.
7. kihiti röstsai, jääsalat, tomat, majonees, röstsai, jääsalat, kanafilee, muna, majonees ja viimaseks kihiks röstsai. Kinnita puidust võileivatikuga.
8. Valmista friikartulite jaoks kartulitangid. Friteeri õlis, maitsesta soola või kartulimaitseainega.
9. Serveeri võileib friikartulitega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP