neljapäev, 21. aprill 2011

Pähkli-šokolaadi trühvlid

8 suupistet
Trühvlid:
100 g tumedat šokolaadi (ärge kasutaga Bitterit)
50 g 30% rõõska koort
7,5 g võid
25 g sarapuupähkleid
50 g valget/tumedat šokolaadi

Valmistamine:
1. Murra šokolaad väiksemateks tükkideks.
2. Kuumuta koor keemiseni, aga ära keeda. Tõsta tulelt ja sega juurde šokolaaditükid ja või.
3. Sega kuni segu muutub ühtlaseks.
4. Rösti ja koori pähklid. Haki peeneks.
5. Sega pähklid trühvlimassi hulka.
6. Pane mass üheks tunniks külmkappi.
7. Vormi trühvlid.
8. Sulata vesivannil kas valge või tume šokolaad.
9. Veereta trühvleid šokolaadis, et need saaksid ühtlaselt kaetud. Kui katad valge šokolaadiga, pead teist korda veel neid šokolaadis veeretama.
10. Kaunista trühvlid sidruni- või apelsinikoore tükkidega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP