neljapäev, 21. aprill 2011

Piprašokolaadikorvike kirsikreemiga

8 suupistet
Korvike:
100 g tumedat šokolaadi
must jahvatatud pipar

Täidis:
150 g külmutatud kirsse
60 g punast veini
1 munakollane
20 g suhkrut
30 g piima
40 g 35% rõõska koort
1,5 g želatiini
9 g vett
kaneel, suhkur

Valmistamine:
1. Sulata šokolaad ja maitsesta pipraga. Määri trühvlivormid kokku šokolaadiga. Pane külmikusse jahtuma. Kata trühvlivorme kolm korda, et jääks kindel korvike.
2. Keeda kirsid punases veinis tasasel tulel nii kaua kuni punane vein on peaaegu tervenisti alla keenud. Püreeri, suru läbi sõela, maitsesta vähese kaneeliga.
3. Aja piim keema. Võta tulelt.
4. Vahusta munakollane ja suhkur. Sega hulka natukene kuuma piima, sega läbi. Vala ülejäänud piima hulka, sega ja kuumuta vesivannil kuni paksenemiseni.
5. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks
6. Sulata želatiin vesivannil.
7. Sega omavahel vahukoor, kirsipüree, želatiin ja muna-piimasegu. Tõsta see korvikestesse. Kaunista kirsilõigu ja mündilehega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP