neljapäev, 21. aprill 2011

Kanafileerull peekoni, basiilikumajoneesi ja porgandipaberiga


8 suupistet
Toorained:
1 kanafilee
kuivatatud ploomid
110 g porgandit
50 g toorsuitsupeekoni
100 g ise tehtud majoneesi
4 g basiilikut
sool, pipar
petersell

Valmistamine:
1. Koori porgandid ja pane need kuuma vette keema. Keena kaane all pehmeks.
2. Kurna vesi ja seejärel püreeri porgandid. Suru igaksjuhuks veel sõelast läbi. Maitsesta püree.
3. Aja pool püreest hästi õhukese kihina silikoonmatile laiali. Küpseta seda 100 kraadi juures kuni 30 minutit. Kontrolli seda aegajalt, et ära ei kõrbeks.
4. Valmista ette kanafilee. Tambi lihahaamriga pind suuremaks, et seda oleks võimalik rulliks keerata.
5. Haki ploomid ribadeks.
6. Maitsesta kanafilee ja aseta ühe otsa poole ritta ploomide rida ja kõrvale kohe porgandipüree rida. Keera kanafilee rulli.
7. Ümber kanafileerulli pane veel peekonid. Tõsta kana ahju nii, et peekoni lahtised otsad oleksid all ja küpseta 180 kraadi juures 12 minutit. Kui ahjust välja võtad tõsta rull natukene kõrvale, et ta tekkinud rasva sees ei jahtuks.
8. Valmista majonees, mille retsepti leiad SIIT. Haki basiilik ja sega see majoneesi hulka.
9. Suupisted tuleb serveerida suupistelusikatel. Pane lusikate otsa natukene majoneesi. Lõika lahti kanarull ja pane igale lusikale üks tükk natukene majoneesi sisse. Pane majoneesi sisse väike peterselli oks ja siis rebi porgandipaberist tükid ja lükka see samuti majoneesi sisse nii, et jääb peterselli najale ilusti seisma.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP