teisipäev, 23. november 2010

Kreveti-kitsejuustu ravioolid

umbes 15 ravioolit
Raviooli taigen:
200 g nisujahu
100 g durumnisujahu
1 muna
100 g vett
sool

Täidis:
110 g kitsejuustu
80 g creme bonjouri
100 g kooritud krevette
sool, valge pipar

1 muna (pasta vahede määrimiseks)

Keetmiseks:
1 l vett
1 köögiviljapuljongikuubik

1. Valmista ravioolitainas: kuhja jahu lauale, tee jahusse lohk, vala sinna veega lahtiklopitud muna, lisa sool. Sõtku kätega tihe taigen, veereta pall, kileta ja pane külmkappi 30. minutiks seisma.
2. Valmista täidis: haki krevetid väiksemaks, siis sega täidise ained omavahel kokku, maitsesta.
3. Võta taigen külmkapist välja, kasuta rullimiseks pastarullijat. Rulli taigen 1 mm paksuseks, aseta täidis pastale, jättes iga raviooli vahele umbes 3 cm vaba ruumi. Määri vahed lahtiklopitud munaga. Kata teise taignaga, vajuta ravioolist õhk välja. Kasuta lõikamiseks sakilist taignaketast. Lao ravioolid plaadile.
4. Keeda veest ja köögiviljapuljongikuubikust puljong, keeda seal ravioolid.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP