Kreveti-kitsejuustu ravioolid
umbes 15 ravioolit
Raviooli taigen:
200 g nisujahu
100 g durumnisujahu
1 muna
100 g vett
sool
Täidis:
110 g kitsejuustu
80 g creme bonjouri
100 g kooritud krevette
sool, valge pipar
1 muna (pasta vahede määrimiseks)
Keetmiseks:
1 l vett
1 köögiviljapuljongikuubik
1. Valmista ravioolitainas: kuhja jahu lauale, tee jahusse lohk, vala sinna veega lahtiklopitud muna, lisa sool. Sõtku kätega tihe taigen, veereta pall, kileta ja pane külmkappi 30. minutiks seisma.
2. Valmista täidis: haki krevetid väiksemaks, siis sega täidise ained omavahel kokku, maitsesta.
3. Võta taigen külmkapist välja, kasuta rullimiseks pastarullijat. Rulli taigen 1 mm paksuseks, aseta täidis pastale, jättes iga raviooli vahele umbes 3 cm vaba ruumi. Määri vahed lahtiklopitud munaga. Kata teise taignaga, vajuta ravioolist õhk välja. Kasuta lõikamiseks sakilist taignaketast. Lao ravioolid plaadile.
4. Keeda veest ja köögiviljapuljongikuubikust puljong, keeda seal ravioolid.
0 kommentaar(i):
Postita kommentaar