neljapäev, 18. november 2010

Täidetud suvikõrvitsaviilud


300 g suvikõrvitsat
80 g suitsusinki
80 g rohelisi oliive
150 g maitsestamata toorjuustu (Bonjour)
30 g parmesani
3 g küüslauku
tüümian, sool, pipar

1. Kuumuta ahi 220 kraadini. 
2. Lõika suvikõrvitsast 2 cm paksused viilud, õõnesta sisu teelusikaga välja, kuid põhi jäta terveks. 
3. Küpseta viis minutit. 
4. Haki sink, oliivid, küüslauk. sega juurde toorjuust, tüümian, sool ja pipar. Täida suvikõvitsad.
5. Riivi parmesan. Puista täidetud suvikõrvitsatele peale riivitud parmesan ja küpseta veel 5 minutit.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP