Jogurtiparfee
2 portsjoni
Jogurtiparfee:120 g banaanijogurtit
20 g suhkrut
120 g 35% rõõska koort
3 g vaniljesuhkrut
1 munakollane
Vaarikakaste:
50 g vaarikaid
20 g tuhksuhkrut
4 g mündilehti
Valmistamine:
1. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga.
2. Segada koor kergelt jogurtiga
3. Vahustada munakollane pidevalt vahustades kuumavee auru kohal, jahutada ja segada jogurtikooreseguga.
4. Panna segu külma veega niisutatud silikoonvormidesse ja asetada sügavkülma.
5. Püreerida vaarikad, suru läbi sõela seemned välja ja segada puudersuhkruga.
6. Serveerida parfee eeljahutatud taldrikul vaarikakastme ja mündilehega.
0 kommentaar(i):
Postita kommentaar