kolmapäev, 1. detsember 2010

Kodujuustu-Spinati ravioolid

20 raviooli
Ravioolid :
Nisujahu 200 g
Durumnisujahu 100g
Muna 1tk
Vesi 100g
Sool
Purustatud külmutatud spinat 30g

Täidis:
kodujuustu 150g
Creme Bonjour 100g
Seedrimänni seemned 10g
Sool, Valge pipar

Muna vahede määrimiseks 0.5tk

Keetmiseks:
Vesi 1L
Kögiv.pulj.kuubik 1tk

1.Valmista ravioolitaigen: selleks kuhja jahu lauale, tee jahusse lohk, vala sinna veega lahtiklopsitud muna, lisa sool. Sulata külmutatud spinat, püreeri saumiksriga, suru roheline vedelik läbi sõela, sega taignasse. Sõtku kätega tihe taigen, veereta pall, kileta ja pane külmikusse umbes 30 min seisma.
2.Valmista täidis: selleks sega täidise aine omavahel kokku, maitsesta. Seedrimänniseemned rösti eelnevalt ahjus ja hakki.
3.Võta taigen külmikust, kasuta rullimiseks pastarullija. Rulli taigen 1 mm paksuseks, aseta täidis pastale, jättes iga raviooli vahele umbes 3 cm vaba ruum. Määri vahed lahtiklopsitud munaga. Kata teise taignaga, vajuta ravioolist õhk välja. Kasuta lõikamiseks sakilist taignaketast. Lao ravioolid plaadile.
4.Keeda veest ja köögiv.pulj. kuubikust puljong, keeda seal ravioolid.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP