neljapäev, 2. detsember 2010

Maasikaparfee



2 portsjoni
Maasikaparfee:
150 g maasikaid
40 g suhkrut
20 g sidrunist pigistatud mahla
1 munavalge
50 g 35% rõõska koort

Kaste:
50 g maasikaid
tuhksuhkrut

melissi

Valmistamine:
1. Külmutatud maasikad segada poole suhkruga.
2. Pesta sidrun ja pigistada mahl, lisada mahla maasikapüreele maitse järgi.
3. Munavalge vahustada teise poole suhkruga. Eraldi vahustada vahukoor.
4. Kõik komponendid segada alt ülesse tasakesi omavahel kokku ja panna silikoonvormidesse, asetada vormid sügavkülma.
5. Ennem serveerimist teha valmis kaste: ajada maasikad läbi sõela, et jääks ühtlane mass. Maitsestada tuhksuhkruga.
6. Serveerida parfee (panna taldrikule ja lasta vähemalt 5 minutit seista toatemperatuuril). Kaunistada kastme, tuhksuhkru ja melissiga.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP