neljapäev, 21. aprill 2011

Kodujuustu-maasikavaht röstitud ingverileivaga

8 suupistet
Kodujuustu-maasikavaht:
150 g maasikaid + kaunistamiseks
100 g kodujuustu
75 g valget šokolaadi
80 g 35% rõõska koort
suhkur

Röstitud ingverileib:
60 g musta leiba (ilma koorikuta)
5 g ingverit
20 g suhkrut

Valmistamine:
1. Lõika leival ära koorikud.
2. Röstida leivad ahjus 100 kraadi juures 25 minutit. Tõsta ahju otsa veel kuivama umbes 20. minutiks.
3. Riivi või haki noaga peenikeseks puruks.
4. Ingver koorida ja tükeldada hästi väikesteks kuubikuteks.
5. Röstida pannil leiva puru, suhkur ja ingver.
6. Kodujuust suruda läbi sõela.
7. Püreeri maasikad.
8. Sulata šokolaad.
9. Mikserda kokku kodujuust, šokolaad ja rõõsk koor.
10. Suhkur segada lahti maasikapüreega, sega see ülejäänud segu hulka.
11. Pane suupiste välja pitsidesse: alguses natuke põhja leivasegu siis maasikasegu, leib, maasikasegu, leib ja viimase kihina veel maasikasegu. Kaunista mündilehtede ja maasikatega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP