esmaspäev, 28. märts 2011

Grillitud veise välisfilee pruuni põhikastme, kartulikoogi, praetud šampinjonide ja küpsetatud tomatiga

Aire roog

1 portsjon
140 g veise välisfileed

30 g marinaadi (Nt: oliiviõli, punaseveini äädikas, sidrun, tüümian (värske), sool, pipar)
Kartulikook:
150 g kooritud kartuleid
1 muna
20 g jahu
3 g mädarõigast
sool, pipar
õli

Praetud šampinjonid:
60 g šampinjone
sool, pipar
õli

Küpsetatud tomat:
40 g tomatit (pool tomatit)
balsamico äädikas
sool, pipar
mesi

Valmistamine:
1. Vasarda kergelt liha, vormi. Pane marinaadi.
2. Valmista kartulikook: keeda kartul poolpehmeks ja riivi jämeda riiviga. Sega juurde mädarõigas, lahtiklopitud muna ja jahu. Maitsesta. Veereta märjade käte vahel lamedad pätsikesed. Prae kuumal pannil. Vajadusel küpseta ahjus üle 180 kraadi juures mõni minut.
3.Šampinjonid lõika pooleks või neljaks. Maitsesta tükid äädika, mee, soola ja pipraga. Tõsta ahju küpsema 180 kraadi juurde 4 minutit.
4. Serveeri pruuni põhikastme või mõne muu sellest tuletatud kastmega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP