Grillitud veise välisfilee pruuni põhikastme, kartulikoogi, praetud šampinjonide ja küpsetatud tomatiga
Aire roog |
1 portsjon
140 g veise välisfileed
30 g marinaadi (Nt: oliiviõli, punaseveini äädikas, sidrun, tüümian (värske), sool, pipar)
Kartulikook:
150 g kooritud kartuleid
1 muna
20 g jahu
3 g mädarõigast
sool, pipar
õli
Praetud šampinjonid:
60 g šampinjone
sool, pipar
õli
Küpsetatud tomat:
40 g tomatit (pool tomatit)
balsamico äädikas
sool, pipar
mesi
Valmistamine:
1. Vasarda kergelt liha, vormi. Pane marinaadi.
2. Valmista kartulikook: keeda kartul poolpehmeks ja riivi jämeda riiviga. Sega juurde mädarõigas, lahtiklopitud muna ja jahu. Maitsesta. Veereta märjade käte vahel lamedad pätsikesed. Prae kuumal pannil. Vajadusel küpseta ahjus üle 180 kraadi juures mõni minut.
3.Šampinjonid lõika pooleks või neljaks. Maitsesta tükid äädika, mee, soola ja pipraga. Tõsta ahju küpsema 180 kraadi juurde 4 minutit.
4. Serveeri pruuni põhikastme või mõne muu sellest tuletatud kastmega.
0 kommentaar(i):
Postita kommentaar