neljapäev, 18. november 2010

Kanaliha-Spinati kreemsupp

1 portsjon
Hele kanapuljong:
Kanakints 100g
Vesi 300g
Porgand 30g
Varseller 12g
sool, must pipar

Hele Põhikaste:
Hele kanapuljong 200g
nisujahu 12g
margariin 12g
35% rõõsk koor 30g
Sool, Must pipar

Värske Spinat 30g
Lutserni idud 5g

Valmistamine:
1. Keeda kanapuljong. Saad 200g
2. Kurna puljong. Tükelda jahtunud kanaliha kuubikuteks või ribadeks, köögiviljad jäta alles.
3. Võta 200 g puljongit ja keeda selles hele põhikaste.
4. Võta kurnatud köögiviljad ning püreeri need poole koguse heleda põhikastmega (100 g).
5. Võta ülejäänud pool põhikastmest (100 g) ja lisa sinna värskelt pestud ja tükeldatud spinatilehti. Keeda kümme minutit ja püreeri.
6. Nii saad kahte värvi püreesupi, mille valad korraga taldrikule (ühelt poolt ja teiselt poolt korraga , tähtis on et konsistents oleks sama)
7. Enne supi valamist aseta kanaliha metallvormi ja vormi korralikult. Vormi võib eemaldada ennem supi valamist muidu võid vormiga supi vedelikku lihale määrida.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP