teisipäev, 23. november 2010

Penne singi-suitsujuustu kastmega

2 portsjoni
160 g pennet
1 l vett
soola

Kaste:
150 g sinki
24 g sibulat
12 g tomatipastat
õli
40 g vett
100 g 35% rõõska koort
60 g suitsujuustu
soola, jahvatatud pipart
maitserohelist

1. Puhasta ja haki sibul, tükelda ära sink.
2. Kuumuta õli, lisa esimesena sibul, siis sink, tomatipasta ja prae läbi.
3. Lisa kuum vesi ja rõõsk koor, keeda kaste paksemaks ning lisa kooritud ja riivitud suitsujuust.
4. Pane keema vesi, kui keeb mulinal, lisa sool.
5. Lisa makaronid ja keeda al dente
6. Al dente makaronid tuleb kurnata ja ühendada singi-suitsujuustukastmega.
7. Maitsesta lõplikult ja serveeri maitserohelisega

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP