teisipäev, 23. november 2010

Torupasta (Cannelloonid) täidisega


10 torupastat
700 g vett
soola

Täidis:
20 g õli
25 g sibulat
135 g šampinjone
100 g merevaiku
25 g krabinuudleid
50 g juustu
20 g võid
maitseained

1. Pane vesi keema, kui on keema läinud maitsesta soolaga.
2. Keeda torupastad peaaegu pehmeks, loputa ja nõruta.
3. Puhasta sibul, haki peeneks, tükelda seened ja prae kergelt koos kuumas õlis kuumal pannil, maitsesta.
4. Sega merevaik ja krabinuudlid.
5. Täida keedetud torupastad segudega ja aseta võiga määritud vormi.
6. Kuumuta ahi 200*C.
7. Riivi juus ja raputa torupastadele.
8. Küpseta ahjus umbes 10 minutit.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP