esmaspäev, 13. juuni 2011

Penned seenekastmes

1 portsjon
1 l vett
sool

Pasta:
100 g pennesid

Kaste:
25 g võid
100 g šampinjone
5 g küüslauku
120 g 10% rõõsk koort
20 g sidrunit
sool, pipar

Kate:
10 g riivitud juustu

Valmistamine:
1. Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema. Keeda al dente.
2. Prae viilutatud seened võis. Lisa hakitud küüslauk. Prae veel veidi.
3. Lisa koor, lase keema tõusta.
4. Pressi sidrunist välja mahl ja lisa see koore hulka. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Lisa eelnevalt keedetud penned.
6. Lase natukene keeda.
7. Serveeri riivitud juustuga.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP