Sidruni-sinihallitusjuustu pasta
1 portsjon
1 l vettsool
Pasta:
80 g pennesid
Kaste:
60 g sinihallitusjuustu
25 g võid
75 g 10% rõõska koort
20 g sidrunit
15 g spinatit
80 g vett
tüümian (värske), muskaatpähekel, sool, pipar
Kate:
10 g riivitud juustu
Valmistamine:
1. Sega kausis sinihallitusjuust ja või. Samal ajal pane penned keevasse soolaga maitsestatud vette keema. Keeda al dente.
2. Võta paksupõhjaline pott ja pane sinna juustu-või segu. Lisa juurde vesi ja koor.
3. Lase keema tõusta.
4. Keeda mõni minut, kuni natukene pakseneb.
5. Riivi poole sidruni koor. Lisa kastmele. Samuti lisa muskaatpähklit ja tüümiani (1 oks).
6. Maitsesta soola ja pipraga.
7. Vala peale penned ja siis rebitud spinatilehed.
8. Lase kastmel natukene imenduda pastasse.
9. Serveeri riivitud juustu ja hakitud tüümianiga.
0 kommentaar(i):
Postita kommentaar