esmaspäev, 13. juuni 2011

Sidruni-sinihallitusjuustu pasta

1 portsjon
1 l vett
sool

Pasta:
80 g pennesid

Kaste:
60 g sinihallitusjuustu
25 g võid
75 g 10% rõõska koort
20 g sidrunit
15 g spinatit
80 g vett
tüümian (värske), muskaatpähekel, sool, pipar

Kate:
10 g riivitud juustu

Valmistamine:
1. Sega kausis sinihallitusjuust ja või. Samal ajal pane penned keevasse soolaga maitsestatud vette keema. Keeda al dente.
2. Võta paksupõhjaline pott ja pane sinna juustu-või segu. Lisa juurde vesi ja koor.
3. Lase keema tõusta.
4. Keeda mõni minut, kuni natukene pakseneb.
5. Riivi poole sidruni koor. Lisa kastmele. Samuti lisa muskaatpähklit ja tüümiani (1 oks).
6. Maitsesta soola ja pipraga.
7. Vala peale penned ja siis rebitud spinatilehed.
8. Lase kastmel natukene imenduda pastasse.
9. Serveeri riivitud juustu ja hakitud tüümianiga.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP