esmaspäev, 3. jaanuar 2011

Küpsetatud broilerifilee idamaise cous-cousi ja paprikalisandiga


1 portsjon
65 g cous-cousi
125 g vett
18 g sibulat
3 g küüslauku
10 g rosinaid
20 võid
suhkur, sool, kaneel, karri, paprikapulber, cayenney pipar

150 g broilerifileed

Marinaad broilerifileele:
40 g maitsestamata jogurtit
5 g toiduõli
karri, suhkur, sool

Paprikalisand:
40 g punast paprikat
40 g kollast paprikat
15 margariini
sool, pipar

Valmistamine:
1. Seda marinaadi ained omavahel. Pane broilerifilee marinaadi. Kata kilega ja pane külmkappi.
2. Koori ja haki sibul ja küüslauk.
3. Kuumuta sibul ja küüslauk võis.
4. Maitsesta kaneeli, paprikapulbri, karri, cayenne pipra, soola ja suhkruga. Lisa vesi ning rosinad. Võta pott tulelt ja lisa cous-cous tangud. Lase kaane all tõmmata, sega vahepeal.
5. Võta kanafilee külmkapist välja ja pruunista kana pannipeal ilusti. Seejärel pane ahju 10. minutiks 180 kraadi juures küpsema.
6. Pese ja tükelda paprikad ribadeks.
7. Prae paprikaribad margariinis, maitsesta soola ja pipraga.
8. Serveeri cous-cous kas vormi surutuna või tee kahe lusika abil suured knellid. Lõika broilerifilee lahti ja tõsta taldrikule ka paprikalisand.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP