esmaspäev, 13. detsember 2010

Kohupiimakreem brändiküpsiste ja rabarberikompotiga



2 portsjoni
Kohupiimakreem:
120g maitsestamata kohupiimakreemi
20g suhkrut ja vett(suhkrusiirupiks)
40g rabarberit
mündilehed kaunistuseks

Brändiküpsised:
40g
või
suhkur
suhkrusiirup
jahu
0,2 tl jahvatatud ingverit
1tl brändit
1 tl sidrunimahla

Valmistamine:
Pane suhkur, või, siirup, sidrunimahl ja brändi potti ning sega mõõdukal kuumusel, kuni või ja suhkur sulavad. Eemalda tulelt, sega hulka jahu ja ingver ning sega korralikult läbi. Pane teelusikaga väikesed kuhjakesed pannile asetatud küpsetuspaberile, jättes suured vahed. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 8-10 minutit, kuni need muutuvad kuldpruuniks, lase mõni minut jahtuda ning eemalda küpsised ettevaatlikult paberilt kuni nad on veel soojad ja painduvad. Keera rulli ja torbikusse, lase jahtuda.

Sega kohupiim suhkruga (kasuta lisandeid vastavalt soovile). Aja umbes 80 ml vett ja 20 g suhkrut keema. Eemalda pott kohe tulelt.

Pane taldrikule kohupiim, sellele kohupiimaga täidetud rull ja torbik (täida mõõdukalt, muidu küpsis laguneb), lisa rabarberikompott ja kaunista mündilehtedega(lehega)

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP