neljapäev, 2. detsember 2010

Kakaokreem marjakastmega

2 portsjoni
Kakaokreem:
100 g 35% rõõska koort
6 g kakaopulbrit
4 g želatiini
24 g vett
30 g suhkrut

Marjakaste:
55 g maasikaid
32 g tuhksuhkrut

Valmistamine:
1. Želatiin panna jahutatud keedetud vette paisuma, 4. grammile želatiinile võtta 6 korda rohkem vett ehk 24 g.
2. Vahustada vahukoor osa suhkruga, lisada suhkru ja kakaopulbri segu.
3. Sulatada želatiin kuumal vesivannil, jahutada 40. kraadini. 
4. Lisada vahukoorele želatiin samal ajal segades.
5. Kreem panna pritskotti ja pritsida rosetina eelnevalt poleeritud serveerimistaldrikule.
6. Kakaokreemiga taldrikud asetada külmkappi kausiga kaetuna, et teiste toiduainete maitsed külge ei jääks.
Kaste: Võta maasikad ja aja sõelast läbi, et jääks ühtlane mass. Maitsesta tuhksuhkruga.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP