kolmapäev, 1. detsember 2010

Lasanje

2 portsjoni
Lasanje plaadid 125g

Hakklihakaste:
Hakkliha 250g
Sibul 70g
Tomat 105g
Küüslauk 5g
Vesi 100g
Sool
Must pipar
Õli 30g

Valge kaste:
Või 50g
Nisujahu 50g
Piim 500g
Sool,Pipar
Juust 150g
(paprika pulber)


Valmistamine:
1.Puhasta sibul ja tükelda kuubikuteks.
2.Pruunista hakkliha ja tükeldatud sibul.
3.Pane tomat natukeseks kuuma vette ja koori.
4.Lisa tükeldatud tomat, purustatud küüslauk,vesi ja maitseained hakklihale, hauta 20 min aegajalt segades.
5.Valmista valge kaste-sulata või kuumal pannil, lisa nisujahu, kuumuta teralise konsistensini, lisa kuum piim keeda 5 min, maitsesta.
6.Riivi juus, lisa pool juustust valgele kastmele.
7.Määri ahjuvorm, pane alumisele kihile kaste ja siis lasanjeplaadid ja siis hakkliha ja edasi korda mööda...
8.Riputa peale riivjuustu.
9.Kata vorm fooliumiga.
10.Küpseta ahjus 175 kraadi juures 30 min , eemalda foolium ja küpseta veel 20-25 min-i.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP