neljapäev, 2. detsember 2010

Jogurtiparfee


2 portsjoni
Jogurtiparfee:
120 g banaanijogurtit
20 g suhkrut
120 g 35% rõõska koort
3 g vaniljesuhkrut
1 munakollane

Vaarikakaste:
50 g vaarikaid
20 g tuhksuhkrut
4 g mündilehti

Valmistamine:
1. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga.
2. Segada koor kergelt jogurtiga
3. Vahustada munakollane pidevalt vahustades kuumavee auru kohal, jahutada ja segada jogurtikooreseguga.
4. Panna segu külma veega niisutatud silikoonvormidesse ja asetada sügavkülma.
5. Püreerida vaarikad, suru läbi sõela seemned välja ja segada puudersuhkruga.
6. Serveerida parfee eeljahutatud taldrikul vaarikakastme ja mündilehega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP