teisipäev, 7. detsember 2010

Kodujuusturull

2 portsjoni
Põhi:
0,25 l nisujahu
1 tl soola
0,6 l piima
3 muna
50 g võid

Täidis:
1 porrulauk
1 sl võid
200 g kodujuustu
200 g sinki
100 g riivjuustu
200 g majoneesi
sidrunipipart, muskaatpähklit, soola

Peale panemiseks riivjuustu

Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200 kraadini.
2. Sega jahu soolaga, lisa pool piimast ja vispelda ühtlaseks seguks.
3. Vahusta hulka ülejäänud piim, munad ja sulatatud või.
4. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 15-25 minutit. Jäta jahtuma.
5. Täidise tegemiseks pese ja viiluta porru, hauta võis pehmeks. Maitsesta sidrunipipra, muskaatpähkli ja soolaga ning lase jahtuda.
6. Sega hulka nõrutatud kodujuust, riivjuust, ribadeks lõigatud sink ja majonees.
7. Pane segu ennem küpsetatud põhja peale niimoodi, et jääb 2 cm paksune vaba riba, keera rulli, raputa peale riivjuustu ja pane 15 minutiks 180 kraadi juures ahju küpsema.

Serveeri kuumalt koos värske salatiga ja kastmega.

0 kommentaar(i):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KK10 köögis   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP